Z izolepy vytvoří cokoliv aneb Zábavné odpoledne nejen s Michalem Nesvadbou

Při slavnostech Dnů lidí dobré vůle se myslí na všechny věkové kategorie. Ani letošní rok nebyl výjimkou. Pro naše nejmenší byly přichystány nejrůznější aktivity, vystoupení a hry.

Hlavním lákadlem byl pro děti jednoznačně známý mim, herec a hlavně jejich kamarád Michal Nesvadba. „Nejvíc jsem se těšil na Michala, znám ho z televize a je super, jednou udělal super letadlo, akorát nelítalo,“ říká pětiletý Tomáš Horák. „Prý dorazí i František, to je ten žlutý panďulák, mám ho nejraději, ale teď je prý ještě v Olomouci,“ těší se pětiletá Kamilka Karlíková.

Show známého komika byla pro děti bezesporu největší atrakcí, ovšem líbila se jim i cestovatelská soutěž. „I letos máme pro děti a jejich rodiče cestovatelskou soutěž, musí obejít šest stanovišť, dostanou Velehradský pas, kam za každý splněný úkol dostanou razítko, ústřižek pasu s kontaktními informacemi pak vhodí do osudí a výherce může získat zájezd k moři pro celou rodinu“, uvádí jedna z organizátorek Jarmila Skřečková.

Program celého odpoledne byl plný her a hádanek. Nechyběla ani taneční a hudební vystoupení, interaktivní divadlo nebo fotografická soutěž pro děti „Velehrad zachycen pohledem dětí“. Za zmínku také stojí balónková show, během které děti napsaly vzkaz pro své rodiny, přivázaly ho na balónek a ten na závěr vypustily.

-ab-

Sdílet
Loga pořadatelů www.kr-zlinsky.cz www.velehrad.cz www.ado.cz