Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Za školou s IN!em

Velehrad
15. května 2011

V pondělí 4. července se v rámci velehradských oslav uskuteční setkání čtenářek časopisu IN!. Zajímavý program určený nejen dívkám proběhne mezi 14. a 18. hodinou na pódiu za velehradskou školou. Stejně jako loni i letos organizátoři připravují interaktivní workshopy, během kterých se účastníci pobaví, něco nového naučí a získají rady od profesionální kosmetičky.

Celé „IN!ové“ odpoledne bude otevřen „Klub deskových her“, kde se kromě hraní her bude plnit i úkol do Velehradského pasu, soutěže pro celou rodinu. Šikovné ruce dostanou příležitost při tvorbě origami, tedy japonského umění skládání papíru. V 15 hodin zazpívá všem přítomným mladá a talentovaná zpěvačka Markéta Konvičková.

Markéta Konvičková pochází z Třince, studuje Střední školu hotelovou a obchodně podnikatelskou v Českém Těšíně a jako vůbec první ze všech finalistů soutěže Česko Slovenská SuperStar 2009 vydala svou debutovou desku Na šňůře perel. Ve svých sedmnácti letech je držitelkou Českého slavíka – Objev roku 2010 a Objev roku hudebních cen televize Óčko. V červenci vystoupí v rámci Dnů lidí dobré vůle podruhé.

Letošní novinkou IN!ového programu budou dva bubenické workshopy Drum Circle. Povede je Petr Šušor, který vzhledem naprosto ladí ke svému povolání. Vypadá jako indián a s hromadou bubnů, tamburín a hrkátek pořádá skupinové bubnování pro nejrůznější zájemce - od mateřských školek po manažery nadnárodních firem. Je zkrátka IN!,“ uvedla Helena Filcíková, hlavní projekt manažerka projektu.

Časopis IN! je moderní měsíčník určený především dívkám mezi 12. a 16. rokem. Obsah je zaměřen na všechno, co zajímá děvčata v tomto věku – módu, vztahy či rozhovory s výjimečnými osobnostmi. Nechybí ani duchovní rubrika. Program na Velehradě připravuje letos počtvrté.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.

Monika Urbášková

Tel.: +420 737 726 686

E-mail: tisk@velehrad.eu

www.velehrad.eu