Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Velehrad je IN!

Velehrad
15. března 2011

V pondělí 4. července se v rámci velehradských oslav s názvem „Dny lidí dobré vůle“ uskuteční setkání čtenářek časopisu IN!. Zajímavý program určený nejen dívkám proběhne mezi 14. a 18. hodinou na podiu za velehradskou školou.

Stejně jako loni i letos organizátoři připravují interaktivní workshopy, během kterých se účastníci pobaví, něco nového naučí a získají rady od profesionální kosmetičky.

Celé „IN!ové“ odpoledne bude otevřen „Klub deskových her“, kde se kromě hraní her bude plnit i úkol do Velehradského pasu, soutěže pro celou rodinu. Šikovné ruce dostanou příležitost při tvorbě origami, tedy japonského umění skládání papíru.

„Letošní novinkou budou dva bubenické workshopy Drum Circle. Povede je Petr Šušor, který vzhledem naprosto ladí ke svému povolání. Vypadá jako indián a s hromadou bubnů, tamburín a hrkátek pořádá skupinové bubnování pro nejrůznější zájemce - od mateřských školek po manažery nadnárodních firem. Je zkrátka IN!,“ uvedla Helena Filcíková, hlavní projekt manažerka projektu.

Časopis IN! je moderní měsíčník určený především dívkám mezi 12. a 16. rokem. Obsah je zaměřen na všechno, co zajímá děvčata v tomto věku – módu, vztahy či rozhovory s výjimečnými osobnostmi. Nechybí ani duchovní rubrika. Program na Velehradě připravuje letos počtvrté.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.

Monika Urbášková

Tel.: +420 737 726 686

E-mail: tisk@velehrad.eu

www.velehrad.eu