Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Soutěž ve fotbalových dovednostech odhalí talent

Velehrad
28. března 2011

Pestrý program Dnů lidí dobré vůle na Velehradě nabídne i letos Soutěž ve fotbalových dovednostech. Finále se uskuteční v pondělí 4. července na fotbalovém hřišti. Patronem projektu je již tradičně Antonín Panenka.

Mezi 11. a 13. hodinou proběhne workshop, který umožní návštěvníkům Dnů lidí dobré vůle vyzkoušet si svůj fotbalový um. „Tato část bude zároveň pojata jako další kolo kvalifikace pro hlavní soutěž. Opatření pro ty, kteří nemají možnost se kvalifikačních kol před Velehradem zúčastnit. Z velehradského kvalifikačního kola postupují tři nejlepší do odpoledního finále,“ uvedl Petr Ducháček, projekt manažer Soutěže ve fotbalových dovednostech. Velehradskému finále předcházejí kvalifikační kola konaná během května a června.

Od 14 do 16 hodin se mohou všichni, kteří projdou kvalifikací, těšit na závěrečnou část soutěže. Součástí bude i soutěž týmů. „Půjde v ní o součet výkonů jednotlivých hráčů postoupivších z jedné kvalifikace. Tým budou tvořit tři hráči,“ dodal Petr Ducháček. Ve 20.00 hodin organizátoři vyhlásí výsledky a Antonín Panenka spolu se starostou Orla předá lákavé ceny.

Soutěž ve fotbalových dovednostech je projekt, jehož cílem je umožnit mladým sportovcům objevit své fotbalové schopnosti. Jednotlivé disciplíny byly vytvářeny ve spolupráci s odborníky a prvoligovými trenéry, díky čemuž je zaručeno, že mladí fotbalisté si opravdu ověří všechny své dovednosti a případně v sobě objeví dosud dřímající talent. Organizátorem je křesťanská sportovní organizace Orel.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.

Monika Urbášková

Tel.: +420 737 726 686

E-mail: tisk@velehrad.eu

www.velehrad.eu