Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Nenápadná hrdIN!ka přijede na Velehrad

Velehrad
4. května 2010

V neděli 4. července se v rámci velehradských oslav „Dny lidí dobré vůle“ uskuteční setkání čtenářek časopisu IN!. Zajímavý program určený nejen dívkám proběhne na podiu za velehradskou školou.

Stejně jako loni i letos organizátoři připravují interaktivní workshopy, během kterých se účastníci přiučí nové taneční kreace a získají rady od profesionální kadeřnice či kosmetičky.

Celé „IN!ové“ odpoledne bude otevřen „Klub deskových her“, kde se kromě hraní her bude plnit i úkol do velehradského pasu.

Kulturním bodem programu bude v 16 hodin vystoupení oblíbeného zpěváka Tomáše Kluse.

„Během první půlky roku 2010 bude časopis IN! sbírat a zveřejňovat příběhy dívek, které zvládly nějaký životní problém, nebo s ním inspirativním způsobem bojují. Nenápadné hrdIN!ky budou pozvány na velehradské Dny lidí dobré vůle a během IN!ového programu dostanou možnost zažít něco neobyčejného,“ uvedla Helena Filcíková, hlavní project manažer projektu.

Časopis IN! je moderní měsíčník určený především dívkám mezi 12. a 16. rokem. Obsah je zaměřen na všechno, co zajímá děvčata v tomto věku – módu, vztahy či rozhovory s výjimečnými osobnostmi. Nechybí ani duchovní rubrika. Program na Velehradě připravuje letos potřetí.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.

Monika Urbášková

Tel.: +420 737 726 686

E-mail: tisk@velehrad.eu

www.velehrad.eu