Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Fotbalové dovednosti zhodnotí Antonín Panenka

Velehrad
20. května 2010

Dny lidí dobré vůle 2010 již tradičně přinesou pestrý a nabitý program. Do něj patří i projekt s názvem „Soutěž ve fotbalových dovednostech“, která se uskuteční 4. července na fotbalovém hřišti. Patronem soutěže je slavný československý reprezentant Antonín Panenka, který bude sledovat a posuzovat výkony malých fotbalistů.

Od 11 do 13 hodin proběhne workshop, který umožní návštěvníkům Dnů lidí dobré vůle vyzkoušet si svůj fotbalový um. Tato část bude zároveň pojata jako kvalifikační kolo pro hlavní soutěž – finále. Z velehradského kvalifikačního kola postoupí tři nejlepší do velkého finále.

Mezi 14. a 16. hodinou se uskuteční finále, závěrečná část Soutěže ve fotbalových dovednostech. Finálovému kolu předcházejí kola kvalifikační, která proběhnou během měsíce června 2010. To poslední pak přímo na Velehradě.

„Soutěž ve fotbalových dovednostech“ je projekt, jehož cílem je umožnit mladým sportovcům objevit své fotbalové schopnosti. Jednotlivé disciplíny byly vytvářeny ve spolupráci s odborníky a prvoligovými trenéry, díky čemuž je zaručeno, že mladí fotbalisté si opravdu ověří všechny své dovednosti a případně v sobě objeví dosud dřímající talent.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.

Monika Urbášková

Tel.: +420 737 726 686

E-mail: tisk@velehrad.eu

www.velehrad.eu