Seznam tiskových zpráv

TISKOVÁ ZPRÁVA

Vozíčkáři se setkají na Velehradě

Maltézská pomoc ve spolupráci s Českým velkopřevorstvím Suverénního řádu Maltézských rytířů a pod záštitou olomouckého arcibiskupa Jana Graubnera pořádá již tradiční mezinárodní Setkání vozíčkářů na Velehradě. Akce se uskuteční v pátek 4. července, v předvečer státního svátku Dne slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, v rámci Dnů lidí dobré vůle na Velehradě.

Mezinárodní setkání vozíčkářů se těší velké oblibě. Každý rok se ho účastní nejen vozíčkáři z České republiky, ale i z dalších evropských zemí. Organizátoři Dnů lidí dobré vůle vycházejí handicapovaným návštěvníkům vstříc. Všechny akce jsou totiž bezbariérové, tudíž i dostupné vozíčkářům, kteří i tak mohou využít bezplatné asistenční péče: „Všem účastníkům setkání je poskytnuta celodenní asistenční péče Maltézské pomoci,“ vysvětlil Michal Umlauf, organizátor setkání vozíčkářů.

Vozíčkáři i jejich doprovod se letos mohou těšit kromě Koncertu lidí dobré vůle také na setkání se známými osobnostmi, mimo jiné s Petrem Bendem a Monikou Žídkovou, či na zvláštní poutní mši pro vozíčkáře, jež se uskuteční 4. července od 15:30 hodin v bazilice.

Kontakt:
Maltézská pomoc, o.p.s.
Michal Umlauf
tel. 736 620 804
michal.umlauf@maltezskapomoc.cz

©2008 PETARDA PRODUCTION, a.s. | Realizace NoveStranky.cz