Seznam tiskových zpráv

Rádio dobré vůle vysílá živě z Velehradu

Velehrad dětem, každoroční součást Dnů lidí dobré vůle, připravil pro letošní ročník pravé rozhlasové vysílání. Rádio dobré vůle zahájí vysílání 4. července v 15 hodin. Poslechnout si ho lze buď přímo na Velehradě, nebo prostřednictvím internetu.

U příležitosti cyrilometodějských oslav na Velehradě připravili organizátoři Dnů lidí dobré vůle ve spolupráci s Centrem pro rodinný život v Olomouci program pro nejmenší a jejich rodiče. Letošním zastřešujícím tématem Velehradu dětem je Rádio dobré vůle: "Pro děti jsme si připravili pravé rozhlasové vysílání se vším všudy. Nebude chybět ani předpověď počasí," upřesnil Lubomír Nágl, hlavní organizátor Velehradu dětem. Rádio dobré vůle má připraveny dvě podoby: "Vysílat budeme jednak živě z B pódia před bazilikou, jednak také přes internet," upřesnil Nágl a dodal „kdo si chce naše vysílání naladit, musí buď přijet přímo na Velehrad, nebo si ho poslechnout přes www.velehrad2008.cz."

Kromě velehradského rozhlasového vysílání čeká na děti také dobrodružství na hradě, různé soutěže, pěvecká vystoupení a v neposlední řadě také rozhovory se zajímavými osobnostmi: „V letošním roce možná přijde i školník,“ doplnil Nágl. Rádio dobré vůle bude vysílat dne 4. července od 15 do 18 hodin.

Bližší informace:

PETARDA PRODUCTION a. s.