Seznam tiskových zpráv

Dívky, které jsou IN!, se setkají na Velehradě

Dne 4. července se od 16 do 18 hodin uskuteční setkání čtenářek časopisu IN!, které se letos poprvé stalo součástí Dnů lidí dobré vůle. Program časopisu je určen dívkám všech věkových kategorií, pro něž organizátoři připravili například módní přehlídku či autogramiádu Petra Bendeho a Ewy Farné.

Program časopisu IN! zahájí 4. července v 16.00 hodin Tomáš Hoffmann, kněz z Vesmíru – Diecézního centra života mládeže v Orlických horách, a Kateřina Rýznarová, herečka a moderátorka TV Noe, kteří budou pořadem provázet celé odpoledne. Nejen pro dívky, ale pro všechny mladé jsou určeny besedy se známými osobnostmi. O své zážitky z afgánské mise se s přítomnými dívkami podělí například štábní rotmistr Miloš Prášil a vojenský kaplan P. Mirek Jordánek. Speciálně pro toto velehradské setkání pořadatelé připravili premiéru jednoho z nových dílů EXIT 316.

„Dívky se mohou těšit také na návštěvu Ewy Farné, která přijde osobně představit unikátní soutěž „Písnička pro Ewu“, kterou pro ni časopis zprostředkoval,“ shrnula Helena Filcíková, hlavní koordinátorka programu pro dívky. Vítězná písnička zazní však až během přímého přenosu Koncertu lidí dobré vůle, kdy bude také odtajněn vítězný text: „Vyhrál ten, kdo napsal mně nejbližší slova s křesťanským podtextem,“ přiblížila Ewa Farna svá kritéria při výběru.

Nejen všechny osobnosti z pódia, ale i redaktorky časopisu IN! budou po programu připraveny ke krátké autogramiádě. Celý program bude doprovázet promítání zajímavých hudebních videoklipů.

Kontakt:
Časopis IN!